Mattias & Danny


Tycker det är helt sjukt..
Mattias Andréasson E.(M).D. Och Danny Saucedo E.M.(D). ska båda vara med i Melodifestivalen 2012 och tävla mot varandra.. Om Mattias går vidare imorgon till globen och Danny nästa vecka direkt till globen så kommer dom stå i final mot varandra. Men hoppas ju såklart på att Danny vinner, haha :P Känner att Danny har lite större chans över Mattias faktiskt.. ;)

Mattias ska vara med och tävla med låten "Förlåt mig" han sjunger den för att han gjorde slut och sedan ångrade sig efter bara 2 veckor.. Han tjade på henne för att dom skulle bli tsm igen och då gjorde han den här låten. Första gången Matte frågade på henne var i mellanstadiet. Hon satt längst fram i klassrummet och Matte trodde hon kollade på honom men hon kollade på sin bästa kompis som satt bredvid Mattias.Och då när han frågade på henne så sa hon ju "Nej" då blev Mattias väldigt besviken. Men nu är dom tsm igen och har t.o.m en liten dotter tsm :)

http://svt.se/melodifestivalen/20120216161416/mattias_rep
Tryck på länken för att höra 60 sek att Mattias låt som han ska delta med :)

Där berättar Mattias Andréasson om sin karriär.



Danny ska vara med och tävla med låten "Amazing".
Han blev förfrågade om han ville sjunga låten som David Lindgren sjöng men då tackade Danny " nej" till den låten och tyckte låten "Amazing" skulle passa bättre för honom.

Låten får man inte höra en :(






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0