Här ska det stå en rubrik..

Halloj, ligger i soffan och smsar med några killar, haha så söta :) ska alldeles strax gå upp och krama kudden, är såå trött! Uppdaterar mer imorgon, ska vara med Sandris då oxå, kuligt! Haha ;) puss!


mysdag

Heyy! Hoppas ni mår bra! Uppdateringen har inte vart på topp idag.. Men har inte haft tid, har haft en bakdag med mammi och syrran, vi bakade bullar och chokladbeskvier, hihi myyigt! ♥
Så nu blir det mys framför tv med familjen, puss!

Happy girl!

Heyy på er! Är så anmält glad och lycklig, haha!! :') Mår så himla bra just nu! Fredag snart oxå.. då det stora beskedet kommer, haha^^ :''') <3 ALLT är bara så perfekt nu... höstlov, Gran Canaria om 1 vecka, killar, One direction osv.. :'') Hoppas ni oxå mår bra!
 
 

One direction :')

Heyy! Just nu sitter jag och har tweetcam med alla i One Direction, hahah omfg! dom är så underbara, Love this boys! :'')
Vi åt för en liten stund sen, så nu ska jag väll bara sitta här vid datorn och snacka med dom, omfg kan inte beskriva hur glad jag är, haha fattar ni? kanske ska på one directions konsert osv.. är så glaa' :'') Ha det så bra sålänge, puss!
 

Baka

Heyy! Just nu har jag precis kollat klart på en film, myys en sån regnig dag! ♥
Men nu ska jag baka choklad brownie, thihi^^ Kanske ska börja med "Recept tips" eller vad tycker ni? haha :p puss!

Tisdag 30/10

Halloj! Ligger i soffan nu med min laptop och bloggar och smsar med massor av härligt folk. Usch, vilket tråkigt väder det är ute.. så idag kommer det säkert bli en mys dag hemma igen, men senare ikväll ska jag kanske träffa några kompisar och kolla på skräckis :O hahah så det ska bli kul! ;) puss!
 
10 dagar kvar nu!! åhh :'')
 

...

 DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[] styvmamma
[] styvpappa
[] styvsyskon
[] bror
[x] syster
[] brorson
[] systerdotter
[x] mobiltelefon
[/] eget badrum
[x] eget rum
[] swimmingpool
[] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 8 ½

[] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod 
[x] nitendo wii
[] Xbox som funkar
[x] nitendo 64 som funkar
[x] gamboy/advance
[] gamecube 
[x]nitendo ds
TOTAL: 8

[] basketkorg
[x] hockeyspel
[] biljardbord
[x] pingisbord
TOTAL: 2

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[x] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 5

[x] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 6

[] Scooter, 4hjuling, moppe
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] plattång/locktång
[x] har 1000 spänn 
[x] rest i Europa
[] varit på hawaii
[] varit i Asien
[x] varit i USA
[x] varit i New York
[] varit i Australien
TOTAL: 5

[x] föräldrar har bil
[] husbil/vagn
[] jag har en bil
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[/] suttit i en limmo
[] suttit i en helikopter
[] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL:  3 ½

TOTALT; 50 ½
 1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd 
41+ = Överklassens snobb


Mysig söndag!

Heej, har ni det bra? Jag har det supermysigt! Har vart hemma idag och segat bara, har bakat med syrran lite och lyssnat på julmusik osv.. såå mysigt! ååhh vad jag längtar till julen nu ♥
Ska kanske baka något mera, kanske knäck? thihi :p Det är ju snart jul, så snart är det dax att börja baka massor av goda julgodisar, älskar det! :') <3 Ni får ha en mysig dag så länge, puss!
 
 

ONE DIRECTION - 8 MAJ

EN SJUKT OBESKRIVLIGT ÖVERLYCKLIG TJEJ SOM BLOGGAR HÄR NU!! MINA LOVELY BOYS KOMMER HIT DEN 8 MAJ OCH SKA UPPTRÄDA PÅ FRIENDS ARENA DET ÄR JU INGEN TVEKAN ATT JAG SKA DIT, HAHAH :''')) DET FINNS JU LIXOM TYP 50.000 PLATSER DÄR INNE.. SÅ JAG SKA DIT!! OMFG!! :''''')) 
MY DREAM KOMMER GÅ I UPPFYLLELSE, HAHA!! :'''))
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag - Höstlov!

Godmorgon! Jag har precis vaknat och ska väll strax gå upp och äta, måndag idag! Och första dagen på hööstlovet!! :)) Underbart ju! Vet inte riktigt vad jag ska göra på dagen men ikväll ska jag träffa några kompisar och kolla på skräckis tror jag, om jag bara får tag på dom, haha min mobil är ju sönder! Så jag bloggar mer under dagen, puss!!
 
 

Mobilblogg

Hej på er! Sitter hos farmor och farfar nu med min minsta lilla kusin i knät och mobilbloggar från mammas mobil eftersom min är inne på lagning. Hinner inte uppdatera så mycket, nu ska jag gå och leka med henne (kusin) haha så sööt vad gör man inte för henne! <3 vi hörs imorgon, puss!


Middag

Heyy! Nu har jag precis sminkat mig osv.. så nu är jag klar. Vi ska alldeles strax åka till farmor och farfar med kusinerna och äta middag där och planera någoting vad det nu var, så det ska bli najs! haha :p Hoppas er dag har vart bra, kommer nog inte kunna blogga så mycket mer ikväll men då uppdaterar jag mer imorgon om jag inte kanske kan mobilblogga eller så, men det är kanske! Vi får se, puss!
 
bara 12 dagar kvar nu! åååhhh vad jag längtar!! :'))

Helgen

Hej älsklingar! Jag har verkligen inte haft tid att blogga, har haft fullt upp hela helgen, men nu ska jag berätta varför.. haha :p
 
Fredag: Skolan rullade på vi hade bara 3 lektioner och sen skoljoggen som oxå gick bra! Efter skolan gick jag hem och fixade mig osv.. för sen skulle jag igentligen träffat några kompisar men så blev det inte :( Istället var jag med min kusin hela kvällen. såå mysigt! ♥
 
Lördag: Sov länge på morgonen, sen på dagen åkte vi till mormor och morfar för att fira min morfars födelsedag! :) Sen vid 6 tiden åkte vi och mötte upp min kusin för sen gå på Friends Arena invigningen, det var sjukt bra! :)) Arenan var grymt stor osv.. Svårt att förklara, haha :p Men det var ju massor av artister bl.a, Danny, Icona pop, Agnes, Loreen, Roxette osv.. Och sen var det massor av motorcyklar, bilar, djur, akrobater som var med i olika nummer, så det var super roligt och bra! :')
 


 
 
 

Winter

Halloj, har ni det bra i snöstormen? Själv mår jag jättebra, ligger inne under en filt med många tända ljus, hur mysigt som helst! ♥ Älskar värkligen att vintern börjar komma, såå mysigt! Ha mysiga kläder, tända ljus osv.. Gillar ni vintern? Ni får ha en supermysig kväll så bloggar jag mer imorgon, puss på er!
 
 
 

Torsdag

Just nu sitter jag och äter och pluggar. Har svenska läxa till imorgon. Senare så ska jag ju iväg och träna min barngrupp vid 6 tiden, så det ska bli super! :)) Min dag har vart toppen, mår så bra just nu! Mu måste jag börja plugga så ni får ha det så jättebra så hörs vi senare. puss!
Nu är min mobil inne på lagning så kan tyvär inte svara på sms osv.. :( Men ni når mig på facebook om det är något, får tillbaka mobilen om ca 1 vecka tror jag ;)
 
 

Arg.

Nu har jag precis ätit thaimat, mummsi! Var i farsta oxå med mamma och lämna in min mobil så den får jag om typ 1 vecka.. ;) Dagen har vart superbra, var med bästa tjejerna efter skolan oxå, hade ju som vanligt skitkul med er tjejer, puss! ♥

Är en arg tjej.. Nu sitter jag med syrran och försöker ta reda på några tjejer som är helt dumma i huvudet.. det som hände idag vid skolan oxå ska polisänmalas så hjälper henne med att få reda på personerna nu osv... Man bli ju alltid lika chokad när jag vet vilka det är och har gått i samma klass som en, bitchar! Vill inte skriva om det på bloggen, blir så irreterad! hur man ens kan göra så..?!
 
 

Danni programledare :')

Chaio! Såg precis att min lilla favvokille ska vara programledare för melodifestivalen 2013 :'') Helt otroligt, haha! det kommer ju bli hur grymt som helst, längtar redan inför att det ska börja. Man ska ju självklart gå på det oxå, mamma fixar biljetter, min ängel i vissa lägen, haha (hon får "vipp" biljtter från jobbet) najs najs ;)
 


 

FARSTA

Jag kom nyss hem från farsta, åkte dit med mamma för att lämna in mobilen på lagning, men såklart så glömde jag att göra en säkerhetskopia på den för ALLT kommer försvinna på den, för dom lagar typ inte bara skärmen utan dom byter hela mobilen.. så lämnar in den imorgon istället -.-
Nu ska jag alldeles strax äta sen blir det mys framför tv, ska försöka sova tidigt ikväll oxå efter den här dagen, har hänt en massa, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ♥

FUCK.

Kom nyss hem från skolan. Låång skoldag, slutade typ tjugo i 4 -.- Dagen har vart seg och jag tappade min mobil så den sprack, fuck! Så ska åka till Farsta och lämna in den snart. Så kommer inte kunna svara på mobilen eller kik, osv.. Men kommer ha en annan telefon så länge, så det får ni nummret på senare, hoppas ni har haft en bra dag iallafall, puss!
 

22/10

Halloj! Jag kom hem från skolan för en liten stund sen. Skoldagen gick väldigt snabbt, så det var skönt! :) Är såå hungrig, så ska äta något nu. Men sen ska jag väll typ bara plugga lite, vi får se! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss!

Åhh vad jag längtar! 18 dagar kvar :''''))


Kompisar på middag

Tjena! Bloggningen idag har vart dåligt, förlåt! Men har inte haft tid, och nu har jag precis fixat mig. Snart kommer det några kompisar hit på middag ;) Så bloggen kommer tyvärr inte bli uppdaterat ikväll heller.. Kanska om jag hinner mobilblogga lite, men vi får se! Ni får ha en bra söndag, puss!
Om ni vill kan ni börja följa mig på instagram där jag försöker uppdatera varje dag! <3

Tjäna pengar

 
Chaio! Hur har eran dag varit?! Själv har jag tjänat ihop lite pengar.. har tjänat ihop 400 kr, känns rätt bra! hahah^^ :p Jag har bara vart hemma idag och ikväll ska jag åka över till farmor och farfar med syrran, mys! <3 Älskar vädret ute nu, det blir mörkt tidigt och kallt! Så myysigt, ha varma snygga höstkläder osv.. Love it! ♥
puss!
(bildbrist så ni får en bild på mina lovely boys! <3 )

23.10

Halloj sötnosar! Ligger i soffan och smsar med massor av härligt folk och kollar på x-factor, standard fredagsmys!<3 Men ni får ha en bra fredagskväll, jag ska fortsätta smsa osv.. Ha det bra! Puss ❤


Fredagsmys!

Halloj! Kom in för en liten stund sen, var ute med några kompisar och träffade 2 killar, så det var ju najs! haha^^ nej, men det var kul! Nu har jag precis ätit taco så nu blir det kolla x-factor med mammi, det är bara vi hemma ikväll! myys! ♥ Ni får ha det bra, puss!
 
Följ mig på instagram :)

slutar tidigt

Hej på er mina älsklingar! Jag kom hem för en liten stund sen, slutade vid 11 idag. Vi började vid 08.10 med svenska sen åkte vi till huddingehallen för att ha simtest! Så nu har jag slutat :') Freedag idag oxå, wiihoo! haha^^ <3 Vad ska ni göra idag? Själv ska jag bara vara hemma och mysa, bloggar mer senare, puss!
 
 
 
 

22 dagar

Åååhhh gud vad jag längtar!! Nu är det bara 22 dagar kvar, det är ju inte alls lång tid!! :') Få komma bort från kalla Sverige till värmen igen, åhh vad underbart! Komma hem den 17 november igen mitt i vintern och vara helt brun osv.. Jag vet att ni är avensjuka, hahah^^ :p aahh vad jag läängtar!! :D
 

Torsdag

Vad gör ni sötisar? Jag kom hem från skolan för en liten stund sen, skoldagen har vart toppen! Hamburgare till lunch oxå, hihi lyx! ;) Nu har jag myst ner mig under en filt och ska kolla på någon bra film, innan jag ska iväg och träna barngruppen som jag gör varje torsdag :) Men nu ska jag kolla film, myys! ♥ Det är ju såå tråkigt väder ute nu oxå.. puss!
 
 
Tycker alla borde följa mig på instagram btw där jag försöker uppdatera varje dag.. ♥
 

11.40

Heej! Kom hem för en liten stund sen. Idag slutade hela skolan 11.40, galet skönt ju! ;) Tanken var då att jag och några till skulle åka in till stan och shoppa och äta osv.. Men så blev det inte :( Så det ska vi göra på fredag istället då vi slutar jäättetidigt, vi ska åka och typ göra något simmtest innan lunch, och sen då slutar vi! :') Så om det är någon mer som vill följa med till stan på fredag så är det bara att kommentera eller kika mig; joohannab Men nu har jag precis ätit thaimat och ska alldeles strax börja plugga tror jag.. :( puss!!
 
 
 

Om han bara kunde förstå mina känslor :'(


Plugg

Heej Sunshine! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! ;) Kom hem från skolan för 1 timme sen ungefär, har precis ätit lite och ska alldeles strax börja plugga, Har spanska-prov på torsdag -.- Så nu ska jag börja plugga och sen får vi se vad jag hittar på. puss!
 
My lovely boys! <3

Skolan

Sitter i biblan i skolan och med några kompisar så passar på att blogga lite då, hihi^^ :p Men nu ska jag alldeles strax gå upp till våra skåp innan Kemin börjar.. Men börjar om typ 5 min, efter skolan får vi se vad jag gör, men annars bloggar jag när jag kommer hem igen, puss!
 
 

Sjukt besviken tjej

 
Just nu är det en GRYMT besviken och arg tjej som bloggar här. Handlar om biljetter till X-Factor när One Direction kommer dit den 2 november. Vi satt inte på sidan och hade skrivit i allt osv.. och precis när vi skulle betala dom så hänger sig hela sidan och vi kommer till "Startsidan" igen och SIST I KÖN! Så idag har jag och mina fina kompisar pratat minst 20 gånger med Ticnet idag. Är så jävla f*cking arg på dom.Men nu har vi meilat dom osv.. så vi får hoppas på det bästa. Ni sitter väll säkert med värsta "Careface" och säger Ni får väll skylla er själva att ni inte fick några biljetter! men det handlar inte om det. :''(  
Hur som helst.. efterskolan gick jag hem till Vickis med några och hade kul såklart, vi fortsatte ringa Ticnet och meilade dom och fika, haha^^ :P Nu är jag hemma och ligger i soffan och kollar tv.. ni får ha en bra kväll, puss!
 
 
 
 

Söndag

Chaio! Har inte kunnat blogga idag, eller jag har väll kunnat men har inte haft på datorn.. Idag har jag bara vart hemma och myst med syrran, sen vid 4 tiden åkte jag över till farmor och farfar med pappa en liten stund men lite saker, men är hemma nu och ska alldeles strax äta. Ikväll blir det kolla Solsidan såklart, tror även oxå att min lilla kusin kanske kommer synas lite på fotbollsplanen, eller så är det nästa vecka ;) puss!
 
 

Mobilblogg

Heej sötizar! Ligger i soffan och mobil bloggar. Har precis duschat efter att kusinerna har åkt hem för typ 10 min sen, kul som vanligt! Så gulliga kusiner <3 Men det var trevligt! Haha^^ :p Nu ligger jag i soffan som sagt och myser med min kopp te, hihi^^
kommer inte blogga något mer nu ikväll, Godnatt! Sov gott^^ :* puss!

Bild från i somras på mig och min fina kusin :)


Baka

Hej! Hur mår ni? själv mår jag toppen! Idag är jag bara hemma, ska baka "cupcake" snart med syrran till ikväll. Våra kusiner och farbror kommer hit för vi ska planera vår farfar 70-årsfest men någon överraskning tror jag, haha^^ :p så det ska bli kul! :) Puss!
 
 
haha aw vad söta! :* <3  (bildbrist)
  

Svar på frågestund - Del 1

Hur många läsare har du?
Det varierar från dag till dag, har fått många fler läsare sen jag började blogga själv nu igen, men nu har jag runt 60-70 stycken ;)  
 
 
Varför bloggar du?
Jag bloggar för jag tycker det är så kul och skönt att få skriva av sig ibland, och jag har ju så sjukt fina läsare! <3
 
 
 Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat ungefär 4 år :)
 
 
 Vilken skola går du i?
Jag går i Källbrink
 
 
Hur många seriösa förhållanden har du haft?
asså värkligen seriöst, har jag nog bara haft 1 :(
 
 
Katt/hund?
hund!
 
 
Favorit mat?
thaimat och taco ;)
 
 
Vilken klass går du i?
7D
 
 
Har du någon idol?
Ja det har jag.. One direction och Danny Saucedo :p
 
 
Hur gammal är du? Och när fyller du år? Fin blogg! :) <3
aw, tack! Jag är 12, fyller år 11/11 (om 29 dagar,hihi :P )
 
 
Skulle du kunna ha "Veckans Blogg" tävling någon gång?
självklart kan jag det, jättekul att ni vill att jag ska ha det :')
 
 
Vilka bloggar läser du dagligen?
juliahofsweden.myshowroom.se
sarahtjulander.myshowroom.se
tyraivarsons.blogg.se
vickymorales.blogg.se
 
 
 
Del 2 kommer imorgon tror jag, så håll ut kik ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12/10

Heej! Just nu ligger jag i soffan och äter toast och varm oboy, lyyx!! <3 Men slutade iallafall vid halv 2, men var kvar i skolan en stund med mina underbara kompisar. Dagen har vart jättebra idag med :) Förutom några personer, fick även sms från en precis... men vaf*n, dom skiter vi i nu, livet går vidare! haha^^ varför lägga energi på bara skit.. :O
Har ju så många kompisar som bara är bäst! Älskar er! <3 Men nu ska jag äta klart och sen får vi se vad jag gör, freedaag idag oxå! bara älskar livet just nu :') puss! :*
 
Jag svarar på frågestunden imorgon eller på söndag, så fråga på nu det sista nu vill veta! ;)
 

taxfree ;)

Nu har jag precis kommit hem från träningen, kul såklart :p Just nu sitte jag och kryssar för lite taxfree saker inför GRAN CANARIA om 29 dagar, Lyx!! :'') Oherre vad jag längtar :p Nu ropar dom från köket att maten är klar, hahah^^ men ni får ha en bra kväll, kanske slänger in ett inlägg lite senare, puss!
 
 
HAHAH skulle vi bli brandmän felicia, eller hur var det....?! ;) Älskar min otroligt vackra min.. :p
 
 
 

Jag älskar livet just nu, allt är bara så PERFEKT!! :''') <33


Hemma från skolan

Tjenixen^^ Kom hem från skolan för en lite stund sen, dagen har vart jättebra! Allt har vart såå perfekt, haha^^ Love Life ♥ Så dagen har rullat på väldigt bra, vi fick bla. tillbaka vårt SO-prov som vi gjorde igår, (fick 104 / 110 +5p) så jag är nöjd! :p Nu ska jag äta lite och planera träningen för ikväll, tränar ju som sagt 6-åringar på torsdag, riktigt kul faktiskt! Dom är så sööta! hihi <3 puss!
 
ps. jag svarar på frågestunden i helgen tror jag, så fråga på det sista ni vill veta om mig nu sötnosar ;)

Skolan

Hej älsklingar! Sitter i biblan med några kompisar och gör SO arbete. Går väll lite sådär, hatar SO haha^^ :P Men vi slutar alldeles strax, men jag bloggar mer när jag kommer hem om jag inte gör något med någon annan efter, vi får se :p Men jag bloggar som sagt mer sen, puss! :*

Cozy

Heej sötnosar! Jag har precis kommit ut ur en låång varm dusch, och har rakat benen,målat naglarna, ansiktsmask osv.. cozytime! ♥
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska alldeles strax äta middag sen blir det väll mys framför teven eller så.. puss! <3
 

16.37

Heej älsklingar! Mår ni bra..? Själv mår jag väll lite såder, är helt slut i kroppen är inte riktigt helt frisk än tror jag. Men jag ville ju som sagt inte missa proven vi hade, och båda proven gick super bra! :') Men nu har jag precis ätit varm mango med vitchoklad, så grymt gott! Och superbra mellis efter skolan oxå, klart man kan skippa chokladen om man vill, men det rekomenderas värkligen! Så underbart gott, haha^^ :P Nu ska jag kolla på någon bra film och dricka varm oboy, vardagslys! mys <3 puss! ♥
 

engelska + datorsalen

Heej! Sitter i datorsalen nu och har engelska, gick ju som sagt till skolan idag.. Vi har ju 2 prov idag, och det är ju jobbigt att göra dom senare men matte provet gick väldigt bra! Så det är bara hoppas på det bästa, haha^^ :P Mennu har vi engelska i datorsalen, sen efter det har vi SO-prov -.- Men kan det mästa där med så det ska väll gå bra :) Efter skolan får jag se vad jag hittar på, kanske bara går hem eftersom jag fortfarande inte mår så jättebra. Men vi hörs sen, puss! :*
 
 
ps.glöm inte frågestund sötnosar <3
 

hemma idag igen.. -.-

Chaio! Har precis ätit lite frulle, vaknade för typ en halvtimme sen..Är fortfaraned sjuk, så blir hemma idag med.. -.- Men imorgon ska jag till skolan, orkar inte vara hemma.. Och vi har även 2 prov imorgon och dom vill jag ju göra så jag slipper göra dom senare. Jag bloggar mer under dagen, puss! :*
 
 

film

Chaio! Har legat i soffan och kollat på film hela dagen nästan, tror jag somna oxå! hihih :p Och nu har jag precis pratat med några kompisar :) Men har inte så mycket att skriva eftersom jag bara ligger hemma och mår dåligt och tråkar... -.- Så det blev ett kort inlägg, vi hörs! puss! :*

ps. glöm inte frågestunden! :)

Följ moii på instagram, följer tillbaka <3


hiss

 
  • HÖSTEN - Älskar hösten! Det är så mysigt, och man shoppar mysiga tjocka höstkläder osv... Love it!
  • HOLLISTER-JACKA - Älskar den jackan! kärlek vid första ögonkastet, hihi^^ :P Men det är så grymt snygg och skööön, Love it!
  • GRAN CANARIA  - Känns så underbart att veta att jag ska dit om 32 dagar, haha ;) Mitt i vinter, kommer hem brun osv mitt i vinter.. hihi :p Love it!
 

Sjuklingen

Tjenixen! Ligger hemma idag, är ju som sagt jätteförskyld.. -.- orkar inte! måste vara frisk till imorgon och resten av veckan, har massor av roliga saker inplanerat :) Så idag blir jag hemma och typ droga mig med ipren,halstabletter osv så jag blir frisk, jag bloggar mer under dagen! puss! :*
 
 

Godnatt..

Chaio! Ligger i sängen nu och mobilbloggar och smsar med härligt folk, ska försöka sova snart så jag blir frisk. Tror jag blir hemma imorgon, jag får se hur jag mår imorgon bitti. Tidigare ikväll har jag ju som sagt kollat på Solsidan, såg inte kusinen eller sysslingen någon gång, kommer väll i något annat avsnitt, haha :p men nu ska jag försöka sova tidigt och bli frisk, sov gott! <3


Solsidan

Heej! Nu har jag precis kommit ut ur en lång varm dusch. Mår inte så bra, kanske blir hemma från skolan imorgon, vi får se.. -.- Men nu iallafall ligger jag under en filt i soffan och smsar och väntar på att solsidan ska börja, min kusin och min syssling ska vara med, lite kul ju! haha^^ ;) Ni får ha det bra så bloggar jag mer imorgon. puss!
 
 

FRÅGESTUND!

 
 

7/10

Chaio! Hur mår ni? Själv mår jag väll lite bättre idag, är fortfarande lite hängig och förskyld, får se om jag kommer iväg till skolan imorgon, men det tror jag nog.
Men annars idag har jag suttit ute, äskar vädret och hösten, så mysigt! Ska ut och fota sen oxå, så snart kommer det fina höstbilder.. :) ni får ha en bra dag, puss :*


Sjuk..

Chaio! Hur mår ni?! Själv mår jag inte så jättebra, börjar bli sjuk.. -.- är förkyld och fryser osv.. Orkar och har inte tid, har massor av planer inför veckan. Men annars har jag vart hemma och vilat, har bakat lite, och nu smsar jag med några härliga personer <3
Men nu måste jag hoppa in i duschen för ikväll ska familjen bort på middag till några kompisar, får droga mig med tabletter så ska det väll gå bra, vi hörs! Puss :*


Nu börjar vi om igen!

Chaio! Nu kör vi hör istället! Vi kommer ta bort vår blogg vi hade tillsammans, så nu kommer bara jag blogga själv HÄÄR!! Kommer uppdatera varje dag, och ha flera tävlingar osv.. Ska bli galet kul! Nu börjar vi om på nytt! puss på er! :*
 
 

RSS 2.0