Om Gotland

TISDAG: Gick upp klockan 05.00 på morgonen för att ta Gotlandsbåten till Gotland som gick klockan 07.00 på morgonen från Nynäshamn. Kom fram till Gotland ca. 10.00 då gick vi runt i Visby och åt lunch och så. Sen åkte vi till Hoburgsgubben (Rauk) efter det åkte vi direkt till Högklint. När vi hade vart där så åkte vi till ljugarn där vi skulle sova. Den kvällen var vi alla rätt trötta eftersom vi gick upp så tidigt.
 
 
 
 
hahahah^^ :P
 
 
ONSDAG: Vaknade rätt sent åkte till Kräklingbo och var på marknad gjorde inte något så speciellt den dagen, Efter det ca. 16 åkte vi till Slite Semesterby för att hyra en stuga att bo i. Så då var vi där hela kvällen och bada i poolen där och spela äventyrsgolf :)
Juste när vi kom till Slite och fick vår stuga, vi går dit och packar inte allting och sen ser jag och Syrran en spindel och en till.. och en till! Och sen räknade vi upp till 25 spindlar.. Får panik! Går med pappa till Receptionen och får en annan stuga, så då var det bara att flytta all packning till det huset.
 
(Sorry för suddig bild)
 
TORSDAG: Gick upp åt frukost och åkte till Lummellundagrottorna, det var kul! När vi hade vart där åkte vi till Visby igen och shoppade lite och åt på resturang. När vi hade ätit klart blev klockan 22.00 då åkte vi till Gustavsvik och hyrde en lägenhet.
 
 
 
FREDAG: Började dagen med att åka till Tofta och sola och bada några timmar innan vi åkte vidare till ett känt bageri och fikade, efter det åkte vi till Blå Lagunen och badade det är ett kalkbrott med vatten i som är helt knall blått, som utomlands, sjukt fint! :) Sen tog vi bilfärjan över till Fårö.
 
 
 
 
 
LÖRDAG: Vaknade runt 10 och la oss direkt på Sudersand på Fårö och sola och bada hela dagen. Vid 4 tiden åkte vi och kollade på Raukar innan vi åkte tillbaka till Visby och käkade på resturang, när vi hade ätit åkte vi till Glassmagasinet, det är Europas största glassbutik med 166 olika sorter.. Jag fick ju såklart beslutsångest! haha :P Sen vid 23.30 tiden drog vi oss mot båten som gick 01.00 på natten hem igen till Stockholm, Så vi kom hem igen vid 5 tiden imorse :( Saknar Gotland redan! Var så skönt, soligt oxå! :')
 
Mötte får på vägen när vi åkte mot raukarna ;)
 
 
Om ni inte har vart på Gotland så rekomenderar jag att ni ska åka dit, så underbart! Älskar Gotland! :D ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0